YOGA - even voorstellen

Mijn naam is Mieke de Bruijn en ik heb 4 volwassen kinderen en 10 kleinkinderen. Naast  mij volledig ingezet te hebben voor mijn gezin heb ik jaren parttime gewerkt als secretaresse voor verschillende bedrijven. Door de hectiek van mijn gezin en mijn baan begon ik steeds meer te verlangen naar wezenlijke rustpunten in mijn bestaan. Ik kwam in aanraking met de yogafilosofie en ik hervond mijzelf, ik voelde mij letterlijk en figuurlijk weer in balans komen.

Door de asana‘s ontdekte ik waar mijn lichaam spanningen vasthield en waar mijn energie weer ging stromen. Door de meditaties kon ik de alledaagse beslommeringen, drukte, problemen in een breder perspectief zien en daardoor makkelijker loslaten, onderscheid maken wat voor mij van wezenlijk belang is en zo weer terug te komen naar de kern van mijn bestaan.

Deze kennismaking met de yoga voelde zo goed dat ik in 1999 de 4 jarige opleiding tot yogadocente ben gaan doen bij Samsara in Bilthoven. Daarnaast volg ik elk jaar verschillende bijscholingen. Nu geef ik al weer 20 jaar les op verschillende locaties in Etten-Leur, Hoeven, Sprundel en Rijsbergen.

Mijn baan als secretaresse heb ik opgegeven en ik wijd me nu volledig aan de yoga. De yogavorm die ik geef, heet Hatha Yoga.
Lees meer over Hatha Yoga

 Ik ben sinds 2017 gecertificeerde kinderyogadocente. 

 

"Word de mooiste versie van jezelf"